CODUPO CENTAR ODLIČNOSTI U POSLOVANJU

Pružamo usluge savjetovanja u području poslovne etike, usklađenosti (Compliance), organizacijske kulture i vodstva. Codupo je osnovan 2010. godine i sa svojim timom stručnjaka i vanjskih suradnika pruža edukacije, inovativne savjete i konkretna rješenja za Vaše specifične potrebe.

Omogućujemo tvrtkama da:

  • Dobiju savjet i pomoć vezanu uz pitanje poslove etike i usklađenosti (Compliance)
  • Osiguraju treninge i edukacije za razumijevanje i rješavanje etičkih dvojbi
  • Izgrade integrativnu organizacijsku kulturu
  • Prepoznaju unutarnje kapacitete i ostvare njihovu optimalnu realizaciju

Misija

Misija nam je poticanje visokih standarda korporativnog ponašanja, promicanje etike i poslovne izvrsnosti kako bi se omogućilo tvrtkama da izgrade i promiču integrativnu organizacijsku kulturu u svom poslovanju.


Vizija

Biti pouzdan partner vođen etičkim vrijednostima koji osigurava dodanu vrijednost klijentima i uspostavlja dugoročne odnose temeljene na povjerenju.


Vrijednosti

Naše vrijednosti su temelj našeg poslovanja. One određuju našu kulturu i čine razliku onog što radimo i kako to radimo.

Integritet: Držimo se najviših etičkih standarda u poslovanju

Poštovanje: Poštujemo kolege i klijente i pomažemo im u ostvarivanju njihovih ciljeva

Inovativnost: Koristimo kreativna rješenja prilagođena Vašim potrebama

Izvrsnost: Nastojimo biti najbolji u svemu što radimo


Kodeks ponašanja

Da bi postigli svoju misiju i viziju, Codupo brine o svom ugledu i isporučuje usluge usklađene s onim što naši klijenti i tržište očekuju od nas. Polazeći od naših temeljnih vrijednosti integriteta, poštovanja, inovativnosti i izvrsnosti, Kodeks etike u poslovanju Hrvatske gospodarske komore služi nam kao vodič za naše poslovanje.

Kodeks poslovne etike

dr.sc. Silvija Vig

Direktor

Silvija Vig

Predavač, autor i savjetnik u području poslovne etike i usklađenosti. Veći dio svog dvadesetogodišnjeg radnog iskustva stjecala je na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji. Trenutno je u naslovno-nastavnom zvanju predavača u području društvenih znanosti, polje ekonomija. Nositelj je dva kolegija iz područja menadžmenta, uključujući kolegij "Etički menadžment" na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i dva kolegija iz područja poslovne ekonomije na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Dugogodišnji je gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te ekspert pri EACEA – Media programu potpora u Bruxellesu, certificirani NLP Master Practitioner, NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach.
Doktorirala je na temu "Utjecaj poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje je također diplomirala, a nakon toga stekla i titulu magistra ekonomskih znanosti. Posljednjih sedam godina njeno područje interesa je poslovna etika, usklađenost (Compliance), izgradnja integrativne organizacijske kulture i integrativno vodstvo što je usavršavala i u SAD-u; autor je brojnih znanstvenih članaka iz spomenutih područja, član EBEN-a (European Business Ethics Network-a), član NLPEA – NLP Association of Excellence, te od siječnja 2015. godine posjeduje prestižni certifikat LPEC – Leading Professional in Ethics and Compliance, Američke asocijacije za etiku i usklađenost.Rudolf Vig

Rudolf Vig

Stariji savjetnik u području komunikacijskih vještina i osobnog razvoja. Veći dio svog dugogodišnjeg radnog iskustva stjecao je u području savjetovanja, coaching-a i educiranja. Nakon upisane Pedagoške akademije, svoje polje interesa usmjerava na poduzetništvo i trenutno završava studij Ekonomije poduzetništva na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje u Zagrebu. Certificirani je NLP Trener, član NLPEA – NLP Association of Excellence, certificirani NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach, član ICF – International Coach Federation, posjeduje diplomu Voditelja ljudskih potencijala (HR Manager), član strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – HR Centar, licencni korisnik modela Four Rooms of Change© - Četiri sobe promjene (Organizacijski barometar©, Osobna dijalektika© za povećanje razumijevanja i uvažavanje različitosti u timu). Tijekom karijere nastupao je kao gost predavač na Filozofskom fakultetu u Zagrebu na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju. Svoje polje interesa usmjerio je na savjetovanje, coach i educiranje u području osobnog razvoja, što je usavršavao u Velikoj Britaniji, ljudskih potencijala, upravljanja organizacijskim promjenama, te poslovne etike i usklađenosti što je usavršavao u SAD-u. Govori hrvatski i mađarski te se služi ruskim i engleskim jezikom.

Članstva Rudolfa Viga:

Kodeks poslovne etike
Kodeks poslovne etike
Kodeks poslovne etike

Kontakt

CODUPO d.o.o.
Horvaćanska cesta 75A
10000 Zagreb, Hrvatska

Tel. 01 664 6699
info@codupo.hr

Dr.sc. Silvija Vig, Direktor
silvija.vig@codupo.hr
mob. 091 938 1752

Rudolf Vig, Stariji savjetnik
rudolf.vig@codupo.hr
mob. 099 333 9303

Sjedište/adresa za račun:

CODUPO d.o.o., Horvaćanska cesta 75A, 10000 Zagreb, Hrvatska | Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu | MBS: 080723230 | MB 02616122, OIB 39562727688 | Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti | Član Uprave: mr.sc. Silvija Vig | Žiro-rn (IBAN) HR6723600001102129072, Zagrebačka banka d.d.

Posložimo kockice zajedno

Poslovanje svake tvrtke je niz različitih situacija iz kojih proizlaze odluke. Da bi se donijele dobre i pametne odluke stvari se moraju posložiti. U poslu je kao i u životu, zadovoljni smo tek kad sve sjedne na svoje mjesto. Bolje rečeno kad se poslože sve kockice. Vođenje poslovnih procesa je upravo to - niz kockica kojima treba upravljati i postaviti ih na pravo mjesto. Posložimo kockice zajedno!
…i konačno je sve kako treba biti.

Kodeks poslovne etike