Cilj programa

U vrijeme krize povjerenje i iskrenost ima najveću vrijednost. Iako se dugo smatralo da u kriznim situacijama bolje prolaze direktivni i autokratski stilovi vodstva, ova trenutna kriza kroz koju prolazimo upravo je pokazala suprotno. Novo doba traži promjenu paradigme vodstva i traži nove autentične lidere. Što je autentično vodstvo, koje su njegove osnovne pretpostavke i zašto se ono smatra jednim od najetičnijih oblika vodstva, samo su neka od pitanja na koja ovaj program daje odgovore. Cilj ovog programa je pomoći polaznicima u razumijevanju i prepoznavanju prednosti autentičnog vodstva u odnosu na ostale oblike vođenja.

Kome je program namijenjen?

Menadžerima na svim razinama, posebno menadžerima za usklađenost, menadžerima za etiku i usklađenost, etičkim povjerenicima, povjerljivim osobama za prijavu nepravilnosti, menadžerima ljudskih potencijala, internim i eksternim mentorima i coachevima te svima onima koje zanima što su etičke dvojbe i kako ih riješiti.

Nakon sudjelovanja u ovom programu, moći ćete:

  • Prepoznati autentično vodstvo u odnosu na druge oblike vodstva
  • Shvatiti temeljnu pretpostavku autentičnog vodstva
  • Razumjeti osnovne komponente autentičnog vodstva
  • Prepoznati što je to što autentičnog lidera čini najpoželjnijim uzorom („Role Model“)
  • Osvijestiti važnost autentičnosti u odnosu prema zaposlenicima

Datum: TBA

Mjesto: ONLINE

Cijena:  590,00 Kn + PDV

Više o predavaču:

dr.sc. Silvija Vig

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područja bihevioralne i poslovne etike, izgradnje organizacijske kulture i autentičnog vodstva te implementacije programa usklađenosti i etike. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Bila je dugogodišnji gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te predavač i nositelj nekoliko kolegija iz područja menadžmenta na drugim obrazovnim ustanovama. Autor je brojnih znanstvenih članaka iz područja organizacijske kulture i vodstva, poslovne etike i usklađenosti; certificirani je NLP Master Practitioner, NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach, član NLPEA – NLP Association of Excellence i International Coach Federation – ICF-a.

Iskusna je govornica u području usklađenosti i etike, bihevioralne i poslovne etike. Autorica je knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“


Registracija