Cilj programa

Danas je ono što čini razliku između dobrih i izvrsnih kompanija povjerenje, integritet, kultura zadovoljnih i angažiranih zaposlenika, agilnost, transparentnost i dobar ugled. Da bi se to izgradilo potrebna je poslovna etika. Ovaj program daje odgovor na temeljno pitanje zašto moderno poslovanje treba poslovnu etiku i kako je implementirati u sustav.

Kome je program namijenjen?

Menadžerima na svim razinama, posebno menadžerima za usklađenost, menadžerima za etiku i usklađenost, menadžerima za procjenu rizika, internim i eksternim revizorima, etičkim povjerenicima, povjerljivim osobama za prijavu nepravilnosti, menadžerima ljudskih potencijala, voditeljima pravne službe, etičkim i kulturnim ambasadorima, internim i eksternim mentorima i coachevima te svima onima koje zanima kako i zašto implementirati poslovnu etiku u sustave poslovanja.

Nakon sudjelovanja u ovom programu, moći ćete:

  • Potpuno razumjeti važnost poslovne etike
  • Shvatiti koristi od implementacije poslovne etike
  • Razumjeti razlike i sličnosti poslovne etike i društveno odgovornog poslovanja
  • Otkriti kada je pravi i mogući trenutak implementacije poslovne etike
  • Osvijestiti važnost etičkih vrijednosti u izgradnji kulture
  • Motivirati vodstvo na promjenu „iz dobre u izvrsnu kompaniju“
  • Poboljšati etičnost na svim razinama „Tone at the Top“, „Mood in the Middle“, „Buz at the Bottom

Datum: TBA

Mjesto: ONLINE

Cijena:  590,00 Kn + PDV

Predavač:

dr.sc. Silvija Vig

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područja bihevioralne i poslovne etike, izgradnje organizacijske kulture i autentičnog vodstva te implementacije programa usklađenosti i etike. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Bila je dugogodišnji gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te predavač i nositelj nekoliko kolegija iz područja menadžmenta na drugim obrazovnim ustanovama. Autor je brojnih znanstvenih članaka iz područja organizacijske kulture i vodstva, poslovne etike i usklađenosti; certificirani je NLP Master Practitioner, NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach, član NLPEA – NLP Association of Excellence i International Coach Federation – ICF-a. Iskusna je govornica u području usklađenosti i etike, bihevioralne i poslovne etike. Autorica je knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“


Registracija