Cilj programa

Etika se oduvijek smatrala disciplinom kojoj u poslovnom svijetu nije mjesto, a nerado se spominje i u svakodnevnoj komunikaciji. Međutim, ovaj revolucionaran pristup etici razuvjerit će Vas u tome. Iako je to postavljeno prije gotovo više od dvije tisuće godina, a danas u ovo vrlo turbulentno i neizvjesno vrijeme postaje ponovno aktualno – krajnji standard etike je SREĆA. Ako Vas zanima kako je to moguće i kakve veze etika ima sa srećom, ovaj program je za Vas. Cilj programa je pomoći polaznicima u razumijevanju osobnog zadovoljstva, dobrobiti i istinske sreće kojoj svi nekako težimo. Međutim, za njeno ostvarenje potreban je jedan važan tajni sastojak – ETIKA.

Kome je program namijenjen?

Menadžerima na svim razinama, posebno menadžerima za usklađenost, menadžerima za etiku i usklađenost, etičkim povjerenicima, povjerljivim osobama za prijavu nepravilnosti, menadžerima ljudskih potencijala, etičkim i kulturnim ambasadorima, internim i eksternim mentorima i coachevima te svima onima koje zanima kako vrijednosti i etika utječu na našu sreću i uspjeh.

Nakon sudjelovanja u ovom programu, moći ćete:

  • Potpuno shvatiti važnost etike u svakodnevnom životu
  • Razumjeti razliku između osobnog zadovoljstva, dobrobiti i sreće
  • Osvijestiti važnost osobnih vrijednosti i samoaktualizacije
  • Motivirati i inspirirati zaposlenike da rade ispravne stvari („do the right thing)
  • Razumjeti što utječe na istinsku sreću
  • Shvatiti kako ostvariti ravnotežu između privatnog i poslovnog („life-work balance“)

Datum: TBA

Mjesto: ONLINE

Cijena:  590,00 Kn + PDV

Više o predavaču:

dr.sc. Silvija Vig

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područja bihevioralne i poslovne etike, izgradnje organizacijske kulture i autentičnog vodstva te implementacije programa usklađenosti i etike. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Bila je dugogodišnji gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te predavač i nositelj nekoliko kolegija iz područja menadžmenta na drugim obrazovnim ustanovama. Autor je brojnih znanstvenih članaka iz područja organizacijske kulture i vodstva, poslovne etike i usklađenosti; certificirani je NLP Master Practitioner, NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach, član NLPEA – NLP Association of Excellence i International Coach Federation – ICF-a.

Iskusna je govornica u području usklađenosti i etike, bihevioralne i poslovne etike. Autorica je knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“


Registracija