O nama

Centar ODličnosti U POslovanju - CODUPO je započeo svoje poslovanje 2010. godine uočivši potrebu za uslugom poslovnog savjetovanja u području implementacije programa usklađenosti i etike, izgradnje organizacijske kulture sretnih i angažiranih zaposlenik i razvoju vodstva. Danas CODUPO je pouzdan partner koji svojim klijentima osigurava dodanu vrijednost i uspostavlja dugoročne odnose temeljene na povjerenju.

Naša misija

Poticati poslovnu izvrsnost i visoke standarde korporativnog ponašanja.

Naša vizija

Biti pouzdan partner koji pridonosi ostvarenju vaših ciljeva.

NAŠE VRIJEDNOSTI određuju našu kulturu i čine razliku onog što radimo i kako to radimo.

 • Integritet
  Vođeni smo najvišim standardima u poslovanju.
 • Poštovanje
  Poštujemo kolege i klijente i pomažemo im u ostvarivanju njihovih ciljeva.
 • Inovativnost
  Koristimo kreativna rješenja prilagođena Vašim potrebama.
 • Izvrsnost
  Nastojimo biti najbolji u svemu što radimo.
Silvija Vig

dr.sc. Silvija Vig, osnivač i direktor

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područja bihevioralne i poslovne etike, izgradnje organizacijske kulture i autentičnog vodstva te implementacije programa usklađenosti i etike. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na temu Utjecaja poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća iz čijeg istraživanja je proizašao i model izvrsnosti – VIG Model™.

Od 2015. godine posjeduje prestižni certifikat LPEC - Leading Professional in Ethics and Compliance, Američke asocijacije za etiku i usklađenost.
Od 2018. godine članica je Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore - ICC Hrvatska.
Bila je dugogodišnji gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te predavač i nositelj nekoliko kolegija iz područja menadžmenta na drugim obrazovnim ustanovama. Autor je brojnih znanstvenih članaka iz područja organizacijske kulture i vodstva, poslovne etike i usklađenosti; certificirani je NLP Master Practitioner, NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach, član NLPEA – NLP Association of Excellence i International Coach Federation - ICF-a.

Autorica je knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“ – prve knjige koja detaljno obrađuje implementaciju programa etike i usklađenosti na hrvatskom jeziku.