O nama

Centar ODličnosti U POslovanju - CODUPO je započeo svoje poslovanje 2010. godine uočivši potrebu za uslugom poslovnog savjetovanja u području implementacije programa usklađenosti i etike, izgradnje integrativne organizacijske kulture, upravljanja i vodstva. Danas CODUPO je pouzdan partner koji svojim klijentima osigurava dodanu vrijednost i uspostavlja dugoročne odnose temeljene na povjerenju.

Posložimo kockice zajedno

Poslovanje svake tvrtke je niz različitih situacija iz kojih proizlaze odluke. Da bi se donijele dobre i pametne odluke stvari se moraju posložiti. U poslu je kao i u životu, zadovoljni smo tek kad sve sjedne na svoje mjesto. Bolje rečeno kad se poslože sve kockice.
Vođenje poslovnih procesa je upravo to - niz kockica kojima treba upravljati i postaviti ih na pravo mjesto. Posložimo kockice zajedno!

Codupo Kockice

Naša misija

Poticati poslovnu izvrsnost i visoke standarde korporativnog ponašanja.

Naša vizija

Biti pouzdan partner koji pridonosi ostvarenju vaših ciljeva.

NAŠE VRIJEDNOSTI određuju našu kulturu i čine razliku onog što radimo i kako to radimo.

 • Integritet
  Vođeni smo najvišim standardima u poslovanju.
 • Poštovanje
  Poštujemo kolege i klijente i pomažemo im u ostvarivanju njihovih ciljeva.
 • Inovativnost
  Koristimo kreativna rješenja prilagođena Vašim potrebama.
 • Izvrsnost
  Nastojimo biti najbolji u svemu što radimo.

Naš tim

Silvija Vig

dr.sc. Silvija Vig, osnivač i direktor

silvija.vig@codupo.hr

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područje izgradnje integrativne organizacijske kulture, autentičnog i integrativnog vodstva, implementacije programa usklađenosti i etike, te poslovne etike. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na temu Utjecaja poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća iz čijeg istraživanja je proizašao i model izvrsnosti – VIG Model™.

Od 2015. godine posjeduje prestižni certifikat LPEC - Leading Professional in Ethics and Compliance, Američke asocijacije za etiku i usklađenost.
Od 2018. godine članica je Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore - ICC Hrvatska.
Dugogodišnji je gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te predavač i nositelj nekoliko kolegija iz područja menadžmenta na drugim obrazovnim ustanovama. Autor je brojnih znanstvenih članaka iz područja organizacijske kulture i vodstva, poslovne etike i usklađenosti; certificirani je NLP Master Practitioner, NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach, član NLPEA – NLP Association of Excellence, te član ICF – International Coach Federation.

Članstva Rudolfa Viga
International Coach Federation
HR Centar
NLPEA

Naš ured

Codupo ured
Codupo ured
Codupo ured
Codupo ured
Codupo ured
Codupo ured
Codupo ured
Codupo ured
Codupo ured